Mi van akkor, ha az emberhez hirtelen beállít egy sereg éhes rokon vagy vendég, és gyorsan kell valami táplálót az asztalra varázsolni úgy, hogy közben ne kelljen a fazék mellett strázsálni...
Erre is van megoldás a sült csirke "személyében", ami még a gyerekeknek is örömöt fog okozni: a legjobb, ha kézzel esszük a combokat, szárnyakat.
Erre is van megoldás a sült csirke "személyében", ami még a gyerekeknek is örömöt fog okozni: a legjobb, ha kézzel esszük a combokat, szárnyakat.
Hozzávalók:
csirkecomb, csirkeszárny éhségtől függően adagolva
fejenként 1-2 darab sárgarépa és burgonya
só
őrölt fekete bors
szárnyasfűszer
olívaolaj
1. A combokat, szárnyakat sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük.
2. Meghámozzuk a burgonyát, és azonos nagyságú darabokra vagdossuk.
3. A sárgarépával is ugyanígy teszünk.
4. Sütőlapra tesszük és olívaolajjal meglocsoljuk.
5. A húsok nagyságától függően 45-60 percig 160 fokon megsütjük.
csirkecomb, csirkeszárny éhségtől függően adagolva
fejenként 1-2 darab sárgarépa és burgonya
só
őrölt fekete bors
szárnyasfűszer
olívaolaj
1. A combokat, szárnyakat sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük.
2. Meghámozzuk a burgonyát, és azonos nagyságú darabokra vagdossuk.
3. A sárgarépával is ugyanígy teszünk.
4. Sütőlapra tesszük és olívaolajjal meglocsoljuk.
5. A húsok nagyságától függően 45-60 percig 160 fokon megsütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése